Hoquei base

El Noia Freixenet guanya el Campionat de Catalunya Infantil

L’Infantil A del Noia Freixenet s’ha proclamat campió dels Campionats de Catalunya. Eix

L’Infantil A del Noia Freixenet s’ha proclamat campió dels Campionats de Catalunya al guanyar 3-5 al FC Barcelona. L’equip entrenat per David Carrasco ha guanyat els cinc partits que ha disputat a Flix al llarg d’aquest cap de setmana.

Amb el suport de més d’un centenar de seguidors de la Capital del Cava, el Noia Freixenet s’ha fet gran davant del Barça i ha aconseguit avançar-se al marcador, amb gols de Martí Gabarró (minut 2) i Pere Urpí (minut 3). Al cap de set minuts el Barça ha aconseguit retallar distàncies però Sergi Garcia n’ha tingut prou amb poc més de quatre minuts per fer l’1-4.

I la superioritat del Noia Freixenet ha continuat només començar la segona part. Als 30 segons Martí Gabarró començava a aplanar el camí cap al títol (1-4), però el conjunt sadurninenc s’ha trobat amb un Barça que no s'ha arronsat i que ha aconseguit arribar als 10 últims minuts de partit marcant el 3-4. El cinquè i definitiu gol del Noia Freixenet l’ha fet, de falta directa, Martí Gabarró.

D’aquí a dues setmanes el Noia Freixenet disputarà els Campionats d’Espanya a Oviedo.