Futbol 7

Les places d’ascens pendents de la darrera jornada

Plantilla del Pista Cero - El Racó d’en Pinilla. Eix

Primera Divisió

Pocs problemes pel Pista Cero – El Racó d’en Pinilla, virtual campió de la categoria, per imposar-se al Can Turky’s per 4-7. Clara victòria del Alimentación Coch – Los Charrua enfront el Mon-Bus per 5-0 que deixa als locals a un pas d’aconseguir la segona posició final a la taula. Va resultar força disputat l’encontre Amigos de Zizou – Miró Gràfic Cubelles que finalitzava amb el triomf visitant per 2-4. Finques Rius conserva opcions d’aconseguir una de les tres places d’honor desprès de superar aquesta setmana al Racó de les Cols per un contundent 0-6. Per la mínima s’imposava el Bar La Penya Sitges al Club Tennis Ribes en un igualat enfrontament que finalitzava amb el resultat de 3-2. Jornada de descans pel Policlinic-Bocana Harbour Sitges.

Resultats i classificacions Primera Divisió

Segona Divisió A

Segueix en places d’ascens el FCNG Bol gràcies a la victòria d’aquesta setmana enfront Atletico Perroflautas per 1-3. No afluixa, però, en aquesta lluita el Viromet que aconseguia empatar amb el Restaurant Casablanca , aquest ja amb el títol a la butxaca, en un igualat partit que va finalitzar amb un 3-3 al marcador. Complia els pronòstics el Fènix FC, que s’imposava al Serranito – Iturat Bicicletes per 3-0,  i continua amb opcions d’aconseguir la tercera plaça  de la categoria. Enfrontament amb molts gols el que van disputar UD Frente Escorxador i Pestaño Pinturas i que va finalitzar amb empat a set  destacant els 4 gols aconseguits per Eric Soro pels locals i Dani Carmona pels visitants . Descansaven aquesta setmana Penya Ribes i Tot Gos & Zero Gravity Records.

Resultats i classificacions Segona Divisió A

Segona Divisió B

Quatre gols de Alvaro Sebastian  Marín i tres de Josep Oriol Pino facilitaven la clara victòria del Bar El Rinconcito davant el restaurant Can Tabaco per un clar 8-1. No presentava suficients jugador el Luke Tubito Team per enfrontar-se al Recanvis Castañeda – Neumaticos Gracia fet que comportava la victòria local (5-0)  i la corresponent sanció pels visitants. Joel Perez i Victor Rodenas es repartien els set gols amb els  que el seu equip, UE Pico Pala , derrotava al Running Filipides FC per 7-3. Amb només cinc jugadors, el mínim que permet el reglament, es presentava el Patates Fregides BH a jugar el partit enfront al Frankfurt El Surtidor que el superava per un 2-4 final. Igualat enfrontament el que van disputar Steaua Vilanova i Nottingham Prisa que va finalitzar amb el triomf dels visitants per 2-3 i que els hi permet mantenir la segona plaça de la classificació a falta d’una jornada. Tancava la jornada el partit CE Nova Olivella – Penya Barcelonista Ribes amb victòria dels visitants per 2-5.