Victòria sota la pluja

CD Ribes – CF Vilanova. Eix

CD Ribes 1 – CF Vilanova 5

El Vilanova ha guanyat a Sant Pere de Ribes en el segon partit de pretemporada sota una intensa pluja a la primera meitat i amb una més intermitent a la segona.

Dues parts ben diferenciades. Els primers 45 minuts han estat equilibrats amb un 1-1 que reflecteix el coratge i intensitat dels locals i la manca de precisió i punteria del Vilanova que ha comés greus errades defensives que sols la mala sort i manca d’encert del Ribes els ha impedit arribar amb avantatge al descans.

A la segona canvi radical. El Vilanova ha sortit amb el que podríem considerar un 80% equip presumiblement titular de la lliga i ha dominat amb bon joc de principi a fi davant un rival molt més feble i combatiu que el de la primera part. El Vilanova ha marcat quatre gols més que han pogut ser tres o quatre mes. El gol local en clar fora de joc que sols l’àrbitre no ha vist.

80 persones. Temperatura baixa. Pluja intensa a la primera mitat i discontinua a la segona. Al minut 58 ha parat de ploure i al 73 de nou i amb força ha continuat fins al final. Pel Vilanova han marcat Latre, Valldosera i Gerard (juvenil que fa la pretemporada i ja ha debutat a primera catalana) Cols i Sergio Ximenes (jugador a prova).

Proper dissabte prova de foc pel Vilanova. Un rival, el Vendrell de Segona Catalana grup 6 amb un nivell mig alt de qualitat. Un dissabte que també ens portarà el interessant Joventut Ribetana-Igualada.