• Greenfe gratis

Promoció vàlisa pels abonats que facin abonat un amic. Permanència mínima de 6 mesos i no haver estat abonat en els 3 mesos anteriors. 3 Greenfees gratuïts per cadascun. La direcció es reserva el dret de poder modificar o cancel.lar aquesta promoció en qualsevol moment.

Informació de l'oferta

El Camp de Portal del Roc fou inaugurat el 14 de desembre de 1999. Amb 18 forats a peu de la Talaia, permet gaudir d'unes vistes immillorables de Vilanova i la Geltrú amb el Mediterrani al fons.
 
Un camp tècnic i entretingut fa que el jugador de Pitch and Putt novell pugui passar una bona estona i el jugador més experimentat gaudir de cops com els del forat 3 o el 12 o el 16, on en dies amb les banderes difícils s'hagi d'afinar molt el cop
 
Zona de Pràctiques
Amb un camp de pràctiques de grans dimensions podrà donar tant cops curts com cops llargs, per entrenar el que després podrà ser una gran targeta. El Putting Green, amb diferents nivells, li permetrà realitzar tots els cops imaginables amb què es pugui trobar al camp.
 
La zona de pràctiques de bunker li oferirà una rèplica de la sorra que trobarà a les "trampes" que hi ha arreu del recorregut.

PITCH & PUTT PORTAL DEL ROC

Oferta vàlida fins

  • Divendres, 31 de març de 2017

Temps restant

On trobar l'oferta

Comparteix l'oferta