• 19,95 €
  • 15,95 €
  • 20% dte

Informació de l'oferta

FUNKO POP REI AMB JAQUETA FINN STAR WARS BOBBLE HEAD
Adorable Figura POP! Bobble Star Wars I7 Rei with Finn's Jacket.
Figura vinil Funko POP de 9?cm en caixa de regal.
 
BREU HISTÒRIA DEL PERSONATGE
Finn era un humà home. Durant el seu temps amb la Primera Ordre, vestia l'armadura de soldat d'assalt edició-estàndard.
Després de la seva deserció, va descartar la seva armadura, però va continuar usant el guant corporal i sabates de l'armadura,
i va començar a usar la jaqueta de Poe Dameron com una manera de recordar-ho.
En descobrir que Dameron estava viu, Finn li va oferir la seva jaqueta de retorn, però el pilot va insistir que la conservés.
Mentre va estar en servei de la Primera Ordre, Finn va ser vist pel seu quadre d'entrenament i els seus companys d'armes com un dels millors soldats d'assalt que la Primera Ordre havia d'oferir.
Els seus instructors ho veien com a lleial a la Primera Ordre, així com obedient, valenta, intel·ligent i que posseïa la força necessària per ser un gran soldat d'assalt.
Finn va ser entrenat per creure que la Nova República era depravada i que la Primera Ordre era necessària per portar la llei a una Galàxia anàrquica, i tot el que havia vist de la Galàxia va ser filtrat a través del seu entrenament; la Primera Ordre li va mostrar només el que ells volien que veiés, però ell no dubtava de la seva veritat.
No obstant això, encara que com un cadet estava ansiós de ser desplegat i veure la Galàxia per poder servir a la Primera Ordre i el Líder Suprem Snoke, estava plagat de dubtes. Aquest dubte va arribar a un punt límit en Jakku, quan es va negar a disparar contra els vilatans i va desertar de la Primera Ordre.

DAGIOCO

Oferta vàlida fins

  • Divendres, 31 de març de 2017

Temps restant

On trobar l'oferta

Comparteix l'oferta