Llei d’emprenedors

D'emprenedors a emprenedors

Els assistents, a més, també rebran assessorament individualitzat totalment de franc per poder tenir èxit en el seu negoci

Gestingral 04-11-2016 07:34 Lectures 396
D'emprenedors a emprenedors. EIX

D'emprenedors a emprenedors. EIX

La delegació al Garraf de la Cambra de Comerç de Barcelona, en col·laboració amb Gestingral i l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, organitza el DISSABTE 12 DE NOVEMBRE una sessió de formació totalment gratuïta per a tots els ciutadans de la vegueria del Penedès interessats en conèixer els avantatges que ofereix la llei d’emprenedors.

Durant la xerrada, que s’iniciarà a dos quarts de sis de la tarda (17:30h) i es realitzarà a l’antiga seu de la Cambra de Comerç al Garraf (Rambla Principal, 7, Vilanova), Amadeu Pujol, president de la delegació i administrador de Gestingral, explicarà de forma clara i precisa les bonificacions, descomptes i avantatges als quals poden optar autònoms i nous empresaris.

Els assistents, a més, també rebran assessorament individualitzat totalment de franc per poder tenir èxit en el seu negoci.

Què s’ha de fer per apuntar-s’hi?

Tots els interessats a rebre la formació gratuïta han de confirmar prèviament la seva assistència trucant al telèfon 902 448 448 (Ext 1040) o mitjançant el correu vilanova@cambrabcn.org

Per demanar més informació sobre l’acte també podeu posar-vos en CONTACTE amb Gestingral a través del telèfon 93 814 16 87, mitjançant el correu info@gestingralgrup.com o bé de forma presencial a les oficines del despatx, al carrer Sant Sebastià, 18, a Vilanova i la Geltrú.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Coses d'empresa

Eix Diari

Eix Diari

Les notícies de les empreses del Garraf, Alt i Baix Penedès

Ensenyament

Vaga de deures! És la fi de la civilització!

Jordi Larregola

Debatre sobre idees és un exercici que s'hauria de fer des de la presumpció d'intel·ligència. Tots estem subjectes a l'error però tots som persones prou madures per prendre les nostres decisions

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No