Factures

Comunicat del govern municipal sobre defectes de forma detectats en un decret de pagament de serveis

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú ordena la suspensió del decret fins que es corregeixin aquestes deficiències

Ajuntament de Vilanova 23-12-2016 08:15 Lectures 4561

El govern de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú lamenta la confusió que s'ha generat en relació amb la detecció d'uns defectes de forma continguts en un decret de pagament de serveis a un periodista de la ciutat, per la seva tasca d'assessorament. L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú ha ordenat la suspensió d'aquest pagament i ha encarregat un informe als tècnics municipals corresponents per tal d'aclarir aquests fets.

El decret en qüestió ordenava pagar uns 6.800 euros com a contraprestació als al·ludits serveis, però no els ordenava pagar al periodista vilanoví que realitzà materialment les tasques encarregades, sinó a la seva parella, que és qui presentà la factura al seu nom, la qual, tot i haver participat, també, en la realització dels serveis encarregats, no fou qui realitzà el gruix més important d'aquests.

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, ha lamentat la situació creada i ha ordenat que la factura fos presentada de nou per qui realitzà materialment els treballs, i que simultàniament fos anul·lada la factura presentada en primer lloc.

D'altra banda, el govern municipal vol transmetre la confiança que manté en la professionalitat de tots els treballadors i les treballadores de l'Ajuntament. 

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Vaga de deures! És la fi de la civilització!

Jordi Larregola

Debatre sobre idees és un exercici que s'hauria de fer des de la presumpció d'intel·ligència. Tots estem subjectes a l'error però tots som persones prou madures per prendre les nostres decisions

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No