Oci nocturn

Emprenedors vilanovins volen reobrir la Discoteca Ufo's al Vila Lauren

LM 07-02-2017 12:14 Lectures 11450
Discoteca Ufo's. Eix

Discoteca Ufo's. Eix

Un grup d'emprenedors vilanovins, conjuntament amb un operador de sales de cinema català, han posat en marxa un projecte per a rehabilitar l'espai del Vila Lauren. El projecte presenta la novetat d'incorporar una nova versió de l'històrica discoteca Ufo's com a complement a l'oferta de cinema. De fet, i per esborrar la càrrega negativa del nom actual, tot el complex d'oci, cinema i restauració passaria a denominar-se Ufo's, un nom molt vinculat a la història lúdica de la ciutat.

Aquest grup d'emprenedors, entre els quals es troben reconeguts empresaris de l'oci nocturn, advocats i empresaris de la construcció, han vist aturat el procediment de subhasta i estan establint converses amb la delegació d'Hisenda per a poder optar a l'adquisició del complex d'oci.

Els promotors del projecte creuen que, salvat l'escull de l'adquisició del local, el complex es podria posar en marxa en un breu termini, donat que, malgrat els desperfectes que presenta, la infrastructura bàsica està en bones condicions.

L'aposta empresarial per un complex d'oci que compti amb cinema i discoteca, a més d'altres establiments dedicats a la restauració, cobriria una demanda que moltes ciutats de mida similar a Vilanova tenen coberta, però que a la capital del Garraf no està satisfeta, especialment fora de la temporada d'estiu.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Vaga de deures! És la fi de la civilització!

Jordi Larregola

Debatre sobre idees és un exercici que s'hauria de fer des de la presumpció d'intel·ligència. Tots estem subjectes a l'error però tots som persones prou madures per prendre les nostres decisions

ENQUESTA WEB

Les rues de la Disbauxa i Extermini començaran al passeig de la Ribera, en lloc de fer-ho al Cap de la Vila. I la rua de diumenge s'avança a les 19.30h

T'agraden els canvis que es proposen aquest any a les rues de carnaval de Sitges?


No