A Jaume Berdoy

En el record a Mn. Jaume

Amb tristesa, soledat i pena per aquesta tan inesperada i ràpida mort, però vivint el procés del dol amb un record ben viu de cada moment viscut amb tu

Joan Albert Pascual Ferrer 06-03-2017 03:13 Lectures 1682
Jaume Berdoy. Eix

Jaume Berdoy. Eix

La mort d’un amic, d’un gran amic... Una pèrdua i vivència que no havia ni somniat, ni viscut i que em fa sentir buit, desfet i desolat. La tristesa i la incomprensió es barregen amb l’esperança, l’espera i la pregària contínua romanen.

Un amic, un gran sacerdot que m’ha ajudat, hem viscut plegats un munt de vivències, des que era un nen fins fa tot just uns mesos, o millor dit, unes setmanes, quan ens vam escriure els darrers missatges de Whatsapp.

Només a tall d’exemple:

-El meu llarg període com a escolà, quantes complicitats, la confiança va créixer, com el mirava i l’escoltava quan deia, solemnement i amb tendresa, l’homilia.

-La primera comunió, la confirmació. Quines grans festes van ser i quanta alegria es respirava.

-Les Romeries a Montserrat. Germanor i comunió amb tothom, a vegades avui tan necessària.

-L’adolescència i la meva joventut. Xerrades i trobades on deixàvem espai i pas a dubtes, confidències.

-Àpats i celebracions, moments tristos i de dolor, com també altres d’alegres i feliços. Tota una vida, de canvis, noves etapes, i a on sempre hi era present la nostra fe en el Crist, l’Evangeli i l’amistat.

Has estat un servidor únic al servei de tothom, respectuós amb la diversitat, el lloc i la identitat de cadascú. Sempre t’estaré agraït per estar al meu costat en cada pas important a la meva vida, en cada decisió i repte. Tot i això, encara quedava camí per recórrer, mossèn, però sempre estaràs al meu cor, sempre estaràs viu en mi, com el pare que per mi has estat.

El temps passa, una setmana després del teu enterrament, i segueixo i continuaré plorant la teva absència. Amb tristesa, soledat i pena per aquesta tan inesperada i ràpida mort, però vivint el procés del dol amb un record ben viu de cada moment viscut amb tu.

Recorda’t tu de mi, protegeix-me i sigues aquella llum que mai s’apagarà. 

 

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Vaga de deures! És la fi de la civilització!

Jordi Larregola

Debatre sobre idees és un exercici que s'hauria de fer des de la presumpció d'intel·ligència. Tots estem subjectes a l'error però tots som persones prou madures per prendre les nostres decisions

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No