Participació ciutadana

La Coma-ruga que volem

Miguel Ángel Cilleruelo Andrés 15-03-2017 10:14 Lectures 222
Miguel Ángel Cilleruelo. Eix

Miguel Ángel Cilleruelo. Eix

Fa uns anys l’Ajuntament del Vendrell va promoure una campanya comunicativa sota l’eslògan “El Vendrell que volem”.

En els darrers anys, s’han realitzat diferents processos participatius, com el pla de mobilitat urbana, els pressupostos participatius dels barris marítims i el més recent, la participació ciutadana per tal de definir els usos del futur parc del Botafoc, que actualment s’està desenvolupant. Els processos de participació ciudadana són l’eina més útil per tal d’enriquir els projectes, ja siguin de gran transformació com els no tan complexes, que impulsa l’administració pública. Al cap i a la fi, fer partícip al ciutadà sobre la configuració de la seva ciutat, és la millor forma de fomentar el sentiment de pertinença a una comunitat.

En els propers mesos es promourà un nou procés participatiu, com a conseqüència de la concessió dels fons FEDER al projecte del Vendrell, destinats a la recuperació i dinamització de l’espai públic i els elements patrimonials del centre urbà de Coma-ruga. Es tracta d’un projecte que és una gran oportunitat de transformació urbana, no tan sols per als veïns de Coma-ruga, sinó també pel conjunt dels ciutadans del Vendrell. És cert que aquest projecte, el qual es configurará tenint en compte la veu dels veïns de Coma-ruga, no solucionarà altres problemes ni de Coma-ruga ni d’altres barris, però es tracta d’una important inversió per a la nostra vila que té l’objectiu cohesionar un centre urbà a coma-ruga, modernitzar el nostre aparador marítim per tal de fer-lo més atractiu al turisme i a l’activitat comercial.

Per tant, aquest nou procés participatiu, com els que es troben en marxa i els que s’engegaran en el futur, han d’acollir-se amb una visió positiva i constructiva per part de tots, partits polítics, associacions, ciutadans, al cap i a la fi tots serem partícips del Vendrell i de la Coma-ruga que volem.

Miguel Ángel Cilleruelo Andrés
Regidor del PP a l'Ajuntament del Vendrell

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Tribuna

Tribuna Oberta per promoure l’intercanvi d’opinions, el debat i la reflexió

Dret a vot

Als demòcrates que votareu NO

Dani Gàmez

Vull donar les gràcies a totes les persones que votareu, i que votareu que no. I us vull donar les gràcies perquè vosaltres també lluitareu contra el sistema establert

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No