Remodelació terrasses

La falta de transparència de les terrasses

PDeCAT Calafell 18-06-2017 22:00 Lectures 245
Passeig de Calafell. Eix

Passeig de Calafell. Eix

Des del Partit Demòcrata de Calafell volem denunciar la falta de transparència sobre l'empresa que ha d'instal·lar les terrasses, a més de la falta d'informació i explicació als veïns i als possibles adjudicataris.

En primer lloc, l'única empresa que s'ha presentat per instal·lar-les, resulta que “presumptament” i curiosament, és de persones molt relacionades amb el PSC i a banda, no compleix amb alguns dels requisits del plec de condicions com són els 2 anys d'experiència.

De moment, sembla que al no complir els requisits no podrà ser aquesta, o bé, es canvien els plecs o directament, el govern haurà de buscar algun tipus de solució. Tot i això, el govern ha adjudicat i creiem que no s'ha fet correctament.

Per altra banda, el govern de Calafell que "tant s'omple la boca de ser transparent i apostar per la participació ciutadana" resulta que els veïns i comerciants no han estat informats del tot. Millor dit, cap sessió informativa als veïns i alguna als comerciants.

Des del PDeCAT Calafell indiquem que "si la primera qüestió que és que hi hagi una empresa que faci les terrasses que no compleix el plec segons la nostra interpretació, el projecte comença en fals, i a sobre estem ja a portes de l'estiu indicant que es va tard, molt tard”. També posem de manifest que "des del

PDeCAT de Calafell volem denunciar la manca de transparència, d'explicació i d'informació als veïns i sobretot als hostalers, que són els més interessats possiblement en optar a una d'aquestes terrasses".

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Dret a vot

Als demòcrates que votareu NO

Dani Gàmez

Vull donar les gràcies a totes les persones que votareu, i que votareu que no. I us vull donar les gràcies perquè vosaltres també lluitareu contra el sistema establert

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No