Agenda del Penedès

Lleure, afeccions

40a Setmana Cultural de Cubelles

Cubelles | 23-04-2014 fins 01-05-2014

cartell-setmana-cultural2014 (1)

El programa d'actes l'obre i el tanca dos dels actes més representatius de la Setmana Cultural cubellenca. Començant per la tradicional jornada de Sant Jordi, amb les parades de llibres i roses (23 d’abril) i finalitzant amb el 10è Festival de Cant Coral Vila de Cubelles (1 de maig). A banda, també destaca l’entrega dels premis del 19è concurs literari Víctor Alari (25 d’abril) els Tres Tombs i la XV Trobada de Puntaires (27 d’abril).

Com a novetats de l'edició d'enguany el 27 de maig al migdia es farà una cercavila de balls blancs de l'ABPC i el 30 de maig el recentment estrenat nou arxiu municipal acollirà la presentació d'un nou llibre restaurat, el Llibre de Comptes del 1760-1815, i visita a les noves dependències.

Finalment, l'exposició al Centre Social estarà dedicada en aquesta ocasió a un recull fotogràfic dels actes celebrats al llarg dels "10 anys d'El Cubell".

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!