Agenda del Penedès

Conferències, col.loquis

Conferència de la Diada de Sant Jordi a Vilafranca

Vilafranca del Penedès | Ajuntament | 22-04-2014

Jaume_Clotet

De la seva etapa professional, destaca el seu càrrec com a cap de política del diari Avui; cap de premsa de la conselleria de Governació de la Generalitat de Catalunya i també subdirector de l'Agència Catalana de Notícies, entre d’altres.

És membre fundacional del Grup de Periodistes Ramon Barnils i ha col·laborat en diversos mitjans, com l'Ara, El Punt Avui, El Singular Digital, TV3, Público, ABC, COM Ràdio, Ona Catalana i RAC 1.

És coautor, amb Quim Torra, de Les millors obres de la literatura catalana i de la novel·la històrica Lliures i morts (Columna, 2012), amb el periodista David de Montserrat. També ha publicat el conte infantil La meva primera Diada i el reportatge «Voluntaris catalans a la guerra de Croàcia», publicat a la Revista de Catalunya el 2012.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!