Fires i festes

Setmana Santa a Sant Pere de Ribes

Sant Pere de Ribes | 17-04-2014

La Processó del Silenci, acte central de la Setmana Santa a Sitges

El resum al conjunt d’actes el comencem amb la Parròquia de Ribes que, el Dijous Sant, dia 17, celebrarà el sopar del senyor, a partir de les 19h, i a les 22h la vetlla eucarística. L’endemà, Divendres Sant, l’església acollirà la passió del senyor, a les 18h, i posteriorment, es farà el viacrucis pel carrer, a partir de les 20’30h. De cara al cap de setmana, el dissabte tindrà lloc la vetlla de pasqua de resurrecció, a les 22’30h, i acabada la vetlla, una cantada de caramelles. Finalment, el diumenge de Pasqua s’han programat dues misses, una a les 9h i una altra a les 12h.Pel que fa a les entitats de Ribes, les cantades de caramelles pels carrers del municipi començaran aquest dissabte, 19 d’abril, a la nit, i aniran a càrrec del Grup de Caramelles de Joves i Casats, Els Xulius i el GER. L’endemà, el diumenge 20 d’abril, repetiran les seves actuacions per diferents indrets del municipi durant el matí. El punt final el posaran, a les 13h, a la cantada conjunta de caramelles que duran a terme a la plaça Marcer.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!