Fires i festes

Diada de Sant Jordi a Sitges

Sitges | Diferents indrets | 23-04-2014

unnamed (2)

Durant a la Diada, la Fira de roses i llibres concentrarà pràcticament totes les activitats. De les 10 a les 20.30 hores es podran visitar la trentena de parades on, a més de les darreres novetats literàries, també es posaran a la venda roses que aniran des del format més senzill fins a les composicions més modernes. Durant la Fira s’habilitarà un espai on, a les 11.30 i a les 15.30 hores, l’alumnat de les escoles de Sitges llegirà diferents textos. Les persones que a títol personal vulguin llegir textos de manera espontània també podran fer ús de l’espai. A l’estand institucional de l’Ajuntament de Sitges, situat davant del Pont d’en Domènech, diferents autors signaran les seves darreres publicacions. El mateix estand, a les 18 hores, acollirà l’activitat Sitges en vers, on els participants recitaran un poema escollit per ells mateixos i es finalitzarà amb la lectura conjunta d’un únic poema. La música no pot faltar en una jornada cultural i, a les 19 hores, actuarà la formació Arena y Agua amb Gloria Freixas (veu i teclat) i Carlos Lupprian a la guitarra.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!