Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Sergio Dalma, en concert a La Daurada

Vilanova i la Geltrú | La Daurada Beach Club | 31-07-2014

Sergio-Dalma-chica

‘Cadore 33’ és el disc numero 16 de la seva carrera, amb 11 cançons molt treballades i el darrer després que Via Dalma i Via Dalma II hagin ocupat gairebé quatre anys de la vida de Dalma.

Al marge de l'èxit, els centenars de concerts i les més de 500.000 còpies venudes amb aquests dos discos, Sergio Dalma va aconseguir alguna cosa mes important encara: crear unes versions que va fer seves de manera que en diversos països llatinoamericans hi va haver qui va creure que eren temes propis. Així que, sense perdre de vista el mirall retrovisor, ha estat treballant en ‘Cadore 33’ fins que ha trobat els temes que necessitava el seu propi filtre per a donar-los el seu segell inconfusible.

Tot allò bo que li ha passat a Sergio Dalma en els últims anys, s'ha gestat a ‘Cadore 33’. Amb el nou àlbum, l’artista ha fabricat el disc perfecte, que reuneix tot el que porta a l'esquena, tot el fet fins ara, amb l'après en aquests viatges recents per Amèrica. Ara és el moment que milers de persones segueixin els seus passos i descobreixin els paisatges d'aquest disc mentre condueixen les seves pròpies vides. Justament el que fa sentir ple a un Sergio Dalma que, amb ‘Cadore 33’, confirma una vegada més que no perd mai el sentit de l'orientació per arribar a la destinació que vol assolir.

‘Tour Cadore 33’ recorrerà les principals ciutats del país, amb parada el 31 de juliol a Vilanova i la Geltrú, oferint al públic aquest nou treball i part d'aquestes cançons amb les que al llarg dels seus anys de carrera, Sergio Dalma ha anat conformant el seu viatge.
 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!