Agenda del Penedès

Fires i festes

Open Air Tour a Calafell

Calafell | Passeig Marítim | 24-07-2014

189162508

Per segon any consecutiu, Pepsi i Màxima FM s'uneixen aquest estiu per presentar Open Air Tour, una gira amb la qual recorreran la geografia nacional a ritme de la música més actual. Les cites Open Air Tour prometen més de quatre hores de ball protagonitzades per un gran nombre de DJs consagrats.

Màxima FM I Pepsi conceben Open Air Tour com una gira de festes a l'aire lliure, celebrades a les places i passejos marítims d'alguns de les destinacions més freqüentades a l'estiu. Festes gratuïtes pensades per als amants del EDM, els qui de 22:00 hores a 02:00 hores podran deixar-se portar per un cartell pensat solament per a ells.

Cada parada de Open Air Tour comptarà amb les sessions de Djs que sumen milers de seguidors i que han signat alguns dels grans temes dels últims anys. JM Dur, Dani Moreno i JL García, Djs de Màxima FM, l'emissora dance nº1 a Espanya, Eyes of Providence, Riders on the Floor, Dukes, Supermartxé, Max Evolution i altres DJs de l'emissora local de Barcelona actuaran a Calafell.

Pepsi ofereix a més l'oportunitat d'acudir a Open Air Tour com un autèntic Vip i gaudir de l'experiència d'una forma única. Aconseguir la passada Vip és molt senzill. Solament escanejant amb un smartphone una llauna de Pepsi, l'usuari podrà acudir amb els seus amics a la zona Vip de la ciutat que desitgi.

Lloc i adreça de l'acte

  • Calafell
  • Passeig Marítim
  • Passeig Marítim
  • A partir de les 22 hores

Informació de contacte

  • Organitza: Pepsi i Màxima FM

T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!