Agenda del Penedès

Lleure, afeccions

Ruta “Sal del mar” i música al Museu Deu durant l'estiu

El Vendrell | Museu Deu | 22-07-2014 fins 31-08-2014

07-22_museu_deu_façana

La ruta té lloc cada dijous de juliol i agost. Un autobús recull els participants a l’oficina de Turisme de Coma-ruga i els trasllada al Vendrell tot explicant la història de les platges, del port dels secallets, de l’ermita de Sant Salvador, del poble de Sant Vicenç de Calders... En arribar a la vila, comença el recorregut que durà els turistes a descobrir la funció de l’Àngel de Tobies o de la torre del Puig.

La ruta inclou una passejada pel nucli antic del Vendrell per tal de conèixer les històries que van tenir lloc al Portal del Pardo i a l’antiga muralla; per saber qui representen les pintures de la placeta de Ramon i Vidales; per contemplar l’església i l’orgue, etc. L’activitat finalitza amb la visita al Museu Deu i una degustació de productes típics vendrellencs, gràcies a la col·laboració de Dolceria Soler i Bodega La Vinya.

Aquesta activitat té un cost de 5 €, es fa en llengua castellana i és gratuïta per als menors de 12 anys. Es pot contractar al Museu Deu i a l’Oficina de Turisme de Coma-ruga.

Per altra banda, el Museu Deu també és escenari de concerts durant l’estiu. L’últim concert del mes de juliol tindrà lloc el proper dimarts 29 a les 8 del vespre a càrrec de la Banda de Kingston, un grup de vent i percussió, amb instrumentistes especialment triats entre les dues agrupacions més grans de l’escola: la banda de vent i la banda de concert.

Originalment, la banda es formà l’any 1979 i està organitzada pel Servei de Música de Kingston, integrat en el Consell Municipal de Kingston Upon Thames, al sud de Londres. Aquesta entitat proporciona l’oportunitat a molts joves de formar-se musicalment amb professionals especialitzats. El seu programa social d’integració i formació acadèmica musical és conegut en tot el país.

La banda toca un repertori variat que inclou seleccions de temes de pel·lícules i sèries de televisió, així com arranjaments de clàssics del jazz i el swing, o de cançons tradicionals i populars. L’entrada és gratuïta.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!