Fires i festes

Festa Major de les Casernes

Vilanova i la Geltrú | Plaça Casernes | 27-08-2014 fins 30-08-2014

Festa Major de les Casernes

Quant al programa d'actes, començarà el dimecres 27 d'agost amb la passejada Aquí fa pudor de mort... i no és el torrent, a les 18.30 h. A l'endemà se celebrarà el concurs de dibuix i la xocolatada, a partir de les 19 h. I ja per divendres, és prevista l'hora del conte a les 18.30 h, quan Carla Ruiz explicarà La pilota no bota. A partir de les 19.45 h es faran jocs i tallers. I a la nit serà el moment de la música, amb la nit de ball country amb els Amics del Country de Vilanova.

La Festa Major de les Casernes acabarà el dissabte 30 d'agost. A la punta del migdia es llençaran els 12 trons i a les 12.30 h s'entregarà el Premi L'Argolla 2014 a la placeta Llimonet. A partir de les 18 h es farà el torneig de petanca a la plaça de les Casernes. I a les 21 h se celebrarà el sopar a la fresca. La festa acabarà amb un ball amenitzat pel duo Tico-Tico, a les 23 h.

Lloc i adreça de l'acte

  • Vilanova i la Geltrú
  • Plaça Casernes
  • Dimecres vinent comença la Festa Major de les Casernes, que s'allargarà fins al dissabte 30 d'agost.

Informació de contacte

  • Organitza: AV Casernes

T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!