Agenda del Penedès

Exposicions

L'obra de Miguelanxo Prado a l'exposició 'Ardalén'

Vilanova i la Geltrú | Biblioteca Armand Cardona Torrandell | 08-09-2014 fins 25-09-2014

L'obra de Miguelanxo Prado a l'exposició 'Ardalén'

L'exposició Ardalén, que es pot visitar fins al 25 de setembre a la biblioteca Armand Cardona Torrandell, presenta una selecció de reproduccions d'originals i esbossos d'aquesta obra.

Ardalén és una història entorn a la memòria personal, la memòria com essència de la nostra pròpia existència, de la percepció de la nostra vida, de la nostra identitat. Es tracta d'un grapat d'essers humans que s'ajuden i es fan mal els uns als altres; alguns arriben a estimar-se, i tots tenen en comú com s'aferren als seus records per evitar el naufragi.

Miguelanxo Prado va néixer a La Corunya el 1958. Per la qualitat del seu treball, aviat va començar a publicar a revistes de renom com "Creepy", "Cimoc" o "El Jueves" on publicava la sèrie Quotidanía Delirante. Al camp audiovisual, ha treballat a la sèrie d'animació de Dreamworks, Men in Black, basada en la pel·lícula homònima. El 2007 es va presentar el seu llargmetratge d'animació De profundis.

La biblioteca Armand Cardona Torrandell està especialitzada en el món del còmic i per aquest motiu disposa de la Comicteca, una secció on els aficionats al gènere poden trobar nombroses obres distribuïdes segons el seu origen: anglosaxó, europeu, hispanoamericà o japonès (manga), a més de llibres sobre la teoria, la història i altres facetes relacionades amb el món del còmic.

Igualment, a la sala infantil també es troben les obres més representatives d'aquest gènere com: Les aventures d'Astèrix, Tintin, Espirú, Massagran, Àlix, Lucky Luke... amb especial atenció al manga, el còmic japonès, que té molt d'èxit entre els infants i on destaquen títols com Bola de drac, Capitan Tsubasa, Keroro, Doramon o School Rumble. 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!