Agenda del Penedès

Altres

X Nit Solidària de Vilafranca

Vilafranca del Penedès | Casal Societat La Principal | 24-10-2014

Els 10 anys de la Nit Solidària de Vilafranca, a benefici del Turó Salut Mental

La presidenta de El Turó Salut Mental Associació de Familiars i Amics, la sra. Francesca Vendrell i Rovira, ha agraït que el Rotary hagi pensat amb ells per dedicar la seva Nit Solidària i ha explicat que els diners aniran destinats a la dotació de nous mitjans per donar servei als usuaris, concretament amb l’adquisició d’una nova furgoneta adaptada. A més a més, la Nit Solidària d’enguany, s’emmarcarà en els actes de la Setmana de la Salut Mental del Penedès, que es duran a terme durant el mes d’octubre.

Per la seva banda el sr. Joan Palau, president del Rotary Club de Vilafranca, s’ha mostrat molt orgullós de que la Nit Solidària faci 10 anys, i ha anunciat que durant l’acte s’homenatjaran les 10 entitats receptores de les nits solidàries, i es projectarà un vídeo commemoratiu. Igualment Palau ha indicat que “el penedesenc té un tarannà solidari que ha permès tirar endavant aquest projecte durant 10 anys, i animo a persones i entitats de la comarca a sumar-se un any més a aquesta iniciativa”. Les entrades-donatiu pel sopar del divendres 24 d’octubre ja es poden adquirir al preu de 75€ trucant al 93 817 27 62 o enviant un email a info@nitsolidaria.com.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!