Teatre, dansa i arts escèniques

Cels, d'Oriol Broggi i la Perla 29

Vilanova i la Geltrú | Teatre Principal | 22-11-2014

Cels, d'Oriol Broggi i la Perla 29

Aïllats en un lloc secret, 5 persones que formen part d'una organització internacional anomenada Sòcrates, es dediquen a espiar converses telefòniques i escodrinyar el cel per intentar evitar un imminent atemptat terrorista. No obstant això, quan un d'ells se suïcida, el món personal de cada un començarà a esfondrar-se, alhora que la història mateixa es posa en dubte.

Els personatges viuen el calvari de descobrir les parts més fosques de la pròpia identitat. I ho fan mentre busquen la identitat d'un nom.

Cels és la última obra de la tetralogia La Sang de les Promeses, de la que en són part Litoral, Incendis i Boscos. Rabiosament contemporani, fort, potent, el text ens deixa esmaperduts i copsats. És el punt i final d’un viatge que Mouawad ha fet pels desastres del segle XX fins a deixar un panorama devastat de fonaments morals.

Cels, a més, permet experimentar amb nous llenguatges com l’audiovisual per explorar i trencar amb el llenguatge escènic habitual.

El text és poesia i és filosofia i també és teatralitat pura -en el sentit de saber teixir, tramar, organitzar actes alhora reals i alhora ficticis-. Ens farà sentir vius, intel•ligents i lliures. Potser tristos o potser alegres, però vius. Un cant a la vida com pocs se'n poden viure. Teatre del necessari escrit per un autor valent, compromès i honest.

 

 

FITXA ARTÍSTICA

Autor: Wajdi Mouawad
Direcció: Oriol Broggi
Traducció: Cristina Genebat
Intèrprets: Eduard Farelo, Xavier Boada, Màrcia Cisteró, Xavier Ricart, Ernest Villegas i Carles Martínez, Àlex López, Enric Auquer.
Producció: La Perla 29

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!