Teatre, dansa i arts escèniques

Mestre Oleguer, amb Jaume Costa

El Vendrell | Teatre Municipal Àngel Guimerà del Vendrell | 28-11-2014

Mestre Oleguer

Autor: Àngel Guimerà
Adaptació, direcció i interpretació: Jaume Costa
Música original: David Martell

Un text apassionant que ens revela el patriotisme d'un dels autors més grans que ha tingut mai Catalunya: Àngel Guimerà. Una de les poques peces teatrals que existeix que parla d'uns fets que van succeir el 1714, en què Mestre Oleguer, un senzill carreter, defensa amb ungles i dents la seva pàtria, desgranant els seus sentiments i la seva vida, transportat per la nostàlgia d'un temps feliç.

Entrada general: 13 euros
Entrada amb descompte: 10 euros (estudiants, jubilats, socis de La Lira Vendrellenca, Carnet Jove, socis del TresC, subscriptors de la Vanguardia, membres de l'Associació de Músics del Baix Penedès, carnet de les biblioteques del SLPC del Baix Penedès i Carnet Únic) 

Lloc i adreça de l'acte

  • El Vendrell
  • Teatre Municipal Àngel Guimerà del Vendrell
  • C/ Sant Jordi, 9-13
  • 22h

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!