Agenda del Penedès

Teatre, dansa i arts escèniques

VÀNIA, d'Anton Txèkhov

Vilafranca del Penedès | Cal Bolet | 19-12-2014

VÀNIA, d'Anton Txèkhov

Vània i Sònia han treballat servilment per mantenir una ruïnosa finca. Ara el professor Serebriakov i la seva jove esposa, Ielena, han tornat a la finca de visita portant amb ells el caos i la desorganització. Les visites constants del metge, Àstrov, no són gens útils. El dinar ja no se serveix a l’hora de dinar, la feina es deixa de fer, i les llargues i fredes nits es passen sense dormir. En aquest caos creixen tres amors que els consumeixen i que estan destinats al fracàs. En aquest clima sufocant i d’esperances frustrades, el professor decideix anunciar un pla xocant.
Anton Pàvlovitx Txèkhov (1860-1904), fou un dels principals dramaturgs i narradors de Rússia. En només quaranta-quatre anys de vida, va escriure al voltant de mil relats de diversa llargària, més de quatre mil cartes i un grapat de peces teatrals. És reconegut com un mestre absolut del relat i com un dramaturg revolucionari i encara vigent.
La companyia Les Antonietes s’ha anat guanyant el favor del públic i de la crítica amb les seves versions actualitzades, fresques i radicals de grans textos de la dramatúrgia universal escrits per autors com Shakespeare, Brückner o Ibsen. Finalment, la darrera temporada han tornat a sorprendre amb aquesta excel·lent versió de L’oncle Vània.

FITXA TÈCNICA
Direcció Oriol Tarrasón                    
Ajudant de direcció Fàtima Campos  
Repartiment Annabel Castan, Bernat Quintana, Pep Ambròs, Mireia Illamola i Arnau Puig 
Escenografia Les Antonietes 
Il·luminació Iñaki Garzón                                            
Treball de cos Fàtima Campos 
Disseny Assad Kassab            
Cap tècnic Sam Quiles

Durada: 1h 35 min

Després de l’espectacle, tertúlia amb la companyia. Anirà acompanyada d’una copa de vi, gentilesa de La Taverna de Vinseum i Finca Viladellops.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!