Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

SSM BIG HAND + JUDIT NEDDERMANN i GUILLEM ROMA

Vilafranca del Penedès | Auditori Municipal | 21-12-2014

SSM BIG HAND + JUDIT NEDDERMANN i GUILLEM ROMA

La SSM BigHand és una big band de percussió corporal dirigida pel percussionista Santi Serratosa (Astrio - Gossos).  Una proposta inèdita  a Europa que fa ús de la veu i del propi cos en totes les composicions originals  d’aquest espectacle.  La BigHand fusiona tota la part rítmica de la percussió amb els moviments de la dansa, coreografies que connecten la persona amb el grup en una sintonia única.  Una fusió que convida a l’espectador a veure i a viure una experiència nova, diferent i sorprenent.
La SSM BigHand és la branca artística del mètode SSM (Senyalització - Seqüenciació - Música) que fa ús de la percussió corporal com a eina pedagògica i musico terapèutica. 
La vida és ritme. El ritme és la durada del so entre els silencis (o tal vegada la durada del silenci entre dos sons). La música és el llenguatge amb què ens expressem. El cos és l’instrument. L’harmonia, la dansa de les nostres ànimes en un batec comú. I la creativitat, el que ens mou a expressar-nos en aquesta pulsació compartida en format de Big Band. Qui diu que no tenim ritme? 
En aquesta ocasió La BigHand comptarà amb la col·laboració de les veus de Judit Neddermann i de Guilllem Roma. Junts bategaran, vibraran i oferiran una experiència col·lectiva que ens farà emocionar gairebé amb els cinc sentits.

FITXA ARTÍSCTICA
Direcció i composició: Santi Serratosa 
Veu Guillem Roma
Veu Judit Neddermann
Intèrprets: Alejandra Bertrand, Ana Alvarado, Anna Miralpeix, Anna Vega, Cesc Vilarrubias, Clara Noguer, Cristina Fernández, David Cervantes, David Albacete, Enric Bastardas, Esther Comas, Helena Ayala, Laia Feliu, Maria, Marc Sibila, Mariona Castells,  Màrius Blanch, Miquel Pérez,  Mireia Ruiz, Noemi Arribas, Noemi Alonso, Salut Domènech, Siona Domènech, Toni Lara, Xènia Garrofé, Xevi Farré.  

Durada: 1 h

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!