Agenda del Penedès

Teatre, dansa i arts escèniques

LA POLS, de Companyia Arcàdia

Vilafranca del Penedès | Cal Bolet | 30-01-2015

LA POLS, de Companyia Arcàdia

El pare s’ha mort. Això és el que ha sentit en Jacob quan ha despenjat el telèfon. Dos minuts més tard ha oblidat del tot aquesta notícia. Se n’ha oblidat tan completament que ni tan sols ho ha comunicat a la seva germana Ruth, amb qui conviu en un pis modest situat al nucli d’una petita però sorollosa ciutat.

Aquest és el principi del llarg dia i mig que va passar des de la
mort del pare fins al seu enterrament. Aquest temps va ser viscut de diferent manera per les ànimes perdudes que apareixen a la nostra història i que responen als noms de Ruth, Alba i Jacob.

Arcàdia és una companyia teatral creada l’any 2010 pels actors Marta Aran, Laura López, Guillem Motos i pel director i dramaturg Llàtzer Garcia. Les seves obres han recollit premis com el Marqués de Bradomín o el Ciutat de Gandia i s’han vist a la Nau Ivanow, al Círculo de Bellas Artes de Madrid, al Grec i al festival Temporada Alta de Girona.

FITXA ARTÍSTICA
Text i direcció Llàtzer Garcia
Ajudant de direcció Muguet Franc
Interpretació  Marta Aran,  Laura López i  Guillem Motos
Música original The New Raemon
Escenografia i vestuari Marta Soto
Disseny d’il·luminació Xavi Gardés
Coproducció Nau Ivanov i FlyHard Produccions SL

Durada: 1h 30min

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!