Agenda del Penedès

Cinema i vídeo

Projecció del documental 'Josep Guinovart, l'art en llibertat'

Vilanova i la Geltrú | Centre d'Art Contemporani La Sala | 03-10-2014

Projecció del documental 'Josep Guinovart, l'art en llibertat'

Aquest divendres 3 d'octubre, el Centre d'Art Contemporani La Sala acollirà la projecció del documental "Josep Guinovart, l'art en llibertat". Guinovart és un dels pintors catalans més importants de la segona meitat del segle XX. El seu art representa el compromís constant per preservar la llibertat de l'artista. La seva obra s'ha exposat i està repartida en col·leccions públiques i privades de tot el món. Vilanova en té exponents al Museu Víctor Balaguer i a la Torre Blava - Espai Guinovart.

El documental explica la trajectòria artística i la personalitat del pintor, i s'estructura al voltant d'un seguit d'entrevistes fetes al mateix artista i a les persones que van viure a prop d'ell. També és un recorregut pels llocs i els paisatges que van ser essencials en la seva obra: Agramunt, París, la Mediterrània, Miró, Picasso...

El passi del documental serà a les 19 h a la Sala de les Voltes del Centre d'Art Contemporani LA SALA. Hi assistiran Pep Puig, director i guionista del documental; i Xavier Fornos, director del Vinseum, entitat implicada en la producció d'aquest documental. L'activitat és gratuïta.

Vilanova i la Geltrú té una gran vinculació amb Josep Guinovart. El Museu Víctor Balaguer té en el seu fons d'art contemporani algunes obres de l'artista, i a la Torre Blava - Espai Guinovart es mostra un projecte artístic on fa una reinterpretació molt personal del món mariner.
Coincidint amb la projecció del documental, dissabte 4 i diumenge 5 d'octubre es podrà visitar la Torre Blava - Espai Guinovart en horari especial d'11 a 14 h. 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte

  • Organitza: Centre d'Art Contemporani La Sala

T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!