Fires i festes

2a Mostra de l'Enramada de L'Arboç

L'Arboç | Plaça Catalunya | 24-10-2014 fins 25-10-2014

2a Mostra de l'Enramada de L’Arboç

L’Enramada és un esdeveniment creat i concebut per l’Ajuntament de l’Arboç amb la finalitat d’acostar la coca enramada al gran públic. Un espai on degustar i conèixer aquest producte típic de casa nostra i tot allò que l’envolta. Forners, pagesos, carnissers, cellers cooperatius, restauradors fan arribar al visitant la coca enramada com a producte acabat, o els seus ingredients de qualitat individualment, tots ells produïts al Penedès.

En aquesta segona edició la principal novetat serà el canvi d’ubicació de la Mostra, que tindrà lloc a la Plaça de Catalunya, davant del Poliesportiu Municipal. L’Enramada també comptarà amb un bon grapat d’activitats paral•leles per totes les edats: Show cooking, maridatges, activitats infantils, actuacions folklòriques, etc.

Consolidar aquest esdeveniment en el calendari festiu arbocenc i com un referent al Penedès és el principal objectiu de l’Ajuntament de l’Arboç, que té en la promoció i dinamització econòmica una de les seves principals prioritats.

Lloc i adreça de l'acte

  • L'Arboç
  • Plaça Catalunya
  • Plaça Catalunya

Informació de contacte

  • Organitza: Ajuntament de l'Arboç

T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!