Agenda del Penedès

Fires i festes

Creative Connexions Festival Sitges

Sitges | Diferents indrets | 24-10-2014 fins 26-10-2014

Creative Connexions Festival Sitges

PROGRAMA D'ACTES

Creative Connexions ofereix un programa de sessions informals, tallers, actuacions i esdeveniments amb un repartiment estel·lar d'artistes del més alt nivell internacional, incloent Liam Ó Maonlaí (Hothouse Flowers), Tríona Ní Dhomhnaill, Bruel & Coisir Ceol i bandes residents del festival. També hi haurà escriptors com Colm Keegan, poetes de The Gallery Press, poetes catalans - August Bover, Cèlia Sànchez-Mústich i Francesc Parcerisas, l’il·lustrador Jon Berkeley, The Sitges Sessions, i molts més...
Els actes estan organitzats en llocs que van des de meravelles arquitectòniques com el Palau Maricel o Museu romàntic fins a l'atmosfèrica El Retiro Cava, i altres. Aquest festival ofereix als visitants l'oportunitat d'explorar Sitges i gaudir del millor de la música, l'art, la poesia i la cançó que s'està creant a la Irlanda i la Catalunya actual. 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte

  • Organitza: http://www.eixdiari.cat/resources/2014/eix-3er-festival-tradicional-irlanda-catalunya-50526.pdf

T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!