Conferències, col.loquis

Xerrada sobre els ‘off the record' del 9-N amb Albert Sáez

Vilanova i la Geltrú | TOC | 24-10-2014

Xerrada sobre els ‘off the record’ del 9-N amb Albert Sáez

Per abordar la qüestió, l’Associació de Periodistes del Garraf organitza una xerrada amb el periodista Albert Sáez, director adjunt d’El Periódico de Catalunya, el proper divendres 24 d'octubre. L’acte tindrà lloc al Toc de Vilanova, a les 20 h, i serà presentat pel periodista Francesc-Marc Álvaro, columnista i editorialista de La Vanguardia.

Els ‘off the record’ del 9-N
Dia: divendres 24 d’octubre
Hora: 20 h
Lloc: TOC (Carrer de Sant Sebastià, 11, Vilanova i la Geltrú)


Albert Sáez és director adjunt a El Periódico de Catalunya des del març de 2010 i col·labora en tertúlies de Catalunya Ràdio i TV3. Anteriorment, Sáez havia estat president de la Corporació Catalana de Mitjans de Comunicació (2008-2010), secretari de Mitjans de Comunicació de la Generalitat (2006-2008) i director adjunt del diari Avui (1998-2006).
A banda, Albert Sáez exerceix de professor de la Facultat de Comunicació Blanquerna de la Universitat Ramon Llull des de fa 18 anys, on actualment dirigeix el Màster en Comunicació Corporativa Integral/Inforpress. 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!