Agenda del Penedès

Fires i festes

Ceptronada del Garraf de Colles de Diables

Les Roquetes, Sant Pere de Ribes | Diferents indrets | 24-10-2014 fins 26-10-2014

Ceptronada del Garraf de Colles de Diables

El divendres 24 d’octubre es podrà veure al Centre Cívic l’Espai, des de les 17h i fins a les 22h, l’exposició sobre els orígens i l’evolució de la colla “15 anys mantenint viva la flama”. A les 18h, es farà també una Tabalada d’obertura que anirà des del Mercat Municipal La Sínia fins al Centre Cívic, tot recorrent els principals carrers del poble.
El dissabte 25 d’octubre, i dins del Mercat del Cava i la Tapa que es farà el cap de setmana a la plaça Llobregat de les Roquetes, el Diabòlics estaran presents durant tot el dia a la carpa interactiva d’entitats. Al vespre, a partir de les 20’15h s’iniciarà des de la mateixa plaça la Tabalada commemorativa amb totes les colles participants a la Ceptronada, i que ha de portar a tothom a les Pistes de Sant Agustí. En aquesta primera cita seran gairebé una desena els balls de diables que hi participaran. A més de les colles locals del Ball de Diables de les Roquetes, Petits Diabòlics, Ball de Diables Els Diabòlics, Petits del Foc de les Roquetes, Colla Jove de Ribes i Ball de diables de Ribes hi seran la Colla Jove de Sitges, el Ball d'Enveja de Vilanova i la Geltrú i les Diablesses de la Geltrú.
En acabar la timbalada, en el recinte de les Pistes de Sant Agustí, a les 21’45h es farà una mostra del Ball Sacramental Tradicional de la colla amfitriona. Posteriorment, a les 22’15h s’iniciarà l’esperada Primera Ceptronada del Garraf, on es podran veure els llucifers i diablesses en estat pur i una gran encesa i traca final. La jornada acabarà amb una festa i disco-mòbil.
També durant el diumenge 26, la colla participarà novament en els actes que es faran a la carpa interactiva d’entitats del Mercat del Cava i la Tapa.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!