Conferències, col.loquis

Conte per a adults i concert de cloenda del Biblioteques amb DO

Sant Sadurní d'Anoia | 24-10-2014 fins 30-10-2014

Jordina Biosca

Aquest divendres 24 d'octubre, la Biblioteca acollirà a les 8 del vespre un conte per a adults, a càrrec de l'actriu i narradora Jordina Biosca. Es tracta d'El Tast', de Roald Dahl: “Que ens el bevem el vi, és cosa sabuda per tots i tothom. Que sapiguem d'on ve, i per què té tals o quals efectes o què ens arriba a fer fer, això ja és tota una altra història. Entre traguet i traguet, mirarem d'estirar el fil i a veure fins on ens porta” . Són textos de tradició oral, poesia, dites i endevinalles en un acte que compta amb la col·laboració del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya.

I el dijous, 30 d'octubre, a les 10 del vespre i a la Biblioteca, tindrà lloc el Concert de cloenda del Cicle Biblioteques amb DO. Es tracta d'un concert de Jazz- Songs Quartet, format per Sabina Witt a la veu, Santi Careta a la guitarra, Marc Cuevas al contrabaix i Valentí Querol a la bateria i que interpreten standards de jazz, bossa nova, samba, latin...

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!