Agenda del Penedès

Teatre, dansa i arts escèniques

Pessebre Vivent Parlat 2014 de Sant Pere de Ribes

Sant Pere de Ribes | L'Autòdrom i el Clot dels Frares | 25-12-2014 fins 28-12-2014

L'Autòdrom i el Clot dels Frares, escenaris del Pessebre Vivent de Sant Pere de Ribes

La masia del Clot dels Frares i l'Autòdrom de Terramar acolliran el Pessebre Vivent Parlat 2014 de Sant Pere de Ribes. La masia data del segle XIV, però va agafar l'actual denominació en pertànyer un ordre religiós al segle XVII. Disposa d'una torre de defensa i d'interessants escenaris naturals. L'Autòdrom és una mastodòntica construcció projectada per l'arquitecte Jaume Mestres i Fossas i inaugurada l'any 1923 pel rei Alfons XIII.

Com és tradicional, les representacions tindran lloc els dies 25, 26, 27 i 28 de desembre. Les reserves anticipades es poden fer al bar dels Xulius, a la Merceria M. Àngels i al web (pessebreviventparlat.ribes.org). Els dies de representació es poden adquirir entrades a partir de les 17 h (el 25 i 26 també de 12 a 14 h) als Xulius, c. Major, 13

El Pessebre Vivent Parlat de Sant Pere de Ribes es diferencia dels altres Pessebres Vivents en el fet que cada any es porta a terme en un lloc diferent del poble. L'any passat, en celebrar-se els 25 anys, es va fer al monumental escenari del Castell i l'Església Vella i va batre tots els rècords d'assistència amb més de 2.000 espectadors. Enguany s'ofereix en un escenari exclusiu, molt poc conegut per la ciutadania i que hi tindrà un accés privilegiat gràcies al pessebre.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!