Lleure infantil i juvenil

L'Home dels Nassos torna a Riudebitlles

Sant Pere de Riudebitlles | Pels carrers i places | 31-12-2014

L’Home dels Nassos torna a Riudebitlles

Per a poder-lo observar bé, aquest any també repartirà caramels i llepolies entre la canalla, així de ben a prop podran observar quants nassos té aquesta figura.

Força gent, i no només mainada, és la que demana els dies abans del 31 de desembre per aquest personatge: quan arribarà?, per on passarà?, a quines hores ...? La qüestió és mantenir viu aquest costum en aquestes dates, defugint de l’ànim consumista que les caracteritzen i apostant per la participació popular i espontània de la gent. Basat en aquesta característica, l’Home dels Nassos de Riudebitlles cada any és interpretat per una veïna o veí diferent, incorporant un element més d’atenció: comptar els nassos i descobrir qui hi ha darrera d’ells.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!