Música, concerts, balls

Estudiants de piano de l'ESMUC ofereixen un concert a l'Auditori Pau Casals

El Vendrell | Auditori Pau Casals | 25-01-2015

Estudiants de piano de l’ESMUC ofereixen un concert a l’Auditori Pau Casals

El concert és fruit d’una excel·lent col·laboració entre aquestes dues institucions amb la finalitat de promoure la cultura musical i promocionar els valors emergents. Per a l’ESMUC, és prioritari crear lligams amb altres institucions i sumar esforços per tal que l’oferta musical sigui a la vegada accessible i estimulant per al públic.

Aquesta es la raó per la qual s’han seleccionat quatre estudiants de piano amb un perfil interpretatiu actiu, una considerable experiència concertística i reconeixements en concursos internacionals, que oferiran un programa divers i representatiu de la música pianística universal. S’hi podran escoltar des dels ressons barrocs de Couperin -que busquen una nova sonoritat per al piano modern-, fins als llenguatges més contemporanis, com ara el de H. Dutilleux o el sempre sorprenent N. Kapustin, en un recorregut singular que no oblida noms referencials com ara J. Haydn i les seves dificilíssimes Variacions en fa menor, C. Debussy i les seves incomparables Estampes o F. Chopin amb la majestuositat de la Gran polonesa, precedida de l’Andante spianato.

Propostes com la d’aquest concert representen, a més, l’oportunitat per als estudiants de l’ESMUC de gaudir d’activitats formatives amb caràcter professionalitzador, que constitueixen un complement decisiu per a la seva formació i tornen a mostrar la voluntat de l’Escola de desenvolupar una pedagogia eficaç i compromesa amb les necessitats educatives del seus estudiants.

El Cicle de Joves Intèrprets 2015 està coordinat amb Els Pastorets del Vendrell i s’ofereix possibilitat de poder accedir als dos espectacles, el concert al matí i Els Pastorets a la tarda, amb una entrada conjunta.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!