Música, concerts, balls

Doble celebració dels 80 anys del compositor Josep Soler

Vilafranca del Penedès | Auditori del Vinseum de Vilafranca del Penedès | 31-01-2015 fins 01-02-2015

Doble celebració dels 80 anys del compositor Josep Soler

Dissabte 31 de gener a les 11 del matí el pianista Diego Fernández Magdaleno oferirà una conferència-concert sota el títol "Josep Soler, la plenitud d'un artista" dirigida especialment a alumnes de piano. De manera didàctica, s’explicarà com d’abordar el repertori d’aquest compositor i com aprofundir en el seu llenguatge compositiu. En aquest acte s'uneixen la paraula i la música, inseparables per Soler, en un necessari homenatge a qui és un dels grans noms de la cultura catalana.

Diumenge 1 de febrer a les 7 de la tarda Fernández Magdaleno interpretarà el programa “Un Segle de música catalana per a piano”amb obres de Cristòfor Taltabull, Josep Soler, Albert Sardà, Benet Casablancas, Armand Grèbol i Francesc Taverna-Bech

L’entrada de 5€ es podrà adquirir una hora abans a la taquilla del Vinseum, i en acabar s’oferirà un vi d’honor al pati del Vinseum.

Els actes s’emmarquen en la programació de Vilafranca Capital Cultural 2015 i estan organitzats per l’Escola Municipal de Música M.Dolors Calvet i el Centre Artístic l’Agrícol.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!