Agenda del Penedès

Exposicions

“Corpus” de Roger Sanguino al Miramar

Sitges | Edifici Miramar | 30-01-2015 fins 01-03-2015

“Corpus” de Roger Sanguino al Miramar

Sota el títol, Corpus. Una construcció simbòlica, el guanyador del darrer Concurs d’Escultura Pere Jou, Roger Sanguino, presenta una vintena d’obres que es poden veure a partir de divendres a la planta baixa de l’Edifici Miramar. Escultura i dibuix al carbó per mostrar la seva concepció de la transformació de l’ésser humà en diferents moments vitals. En paraules de l’autor “ensenyo l’ésser humà en relació amb l’entorn i amb els altres”.

La que és la primera exposició individual de Sanguino a Catalunya és per a l’artista, “una oportunitat per a comulgar el meu treball en un únic conjunt amb el que construeixo un discurs en què totes les peces parlen del mateix”. L’essència humana a través d’escultures realitzades principalment amb resina, ciment, guix i elements metàl•lics com varetes i cordes, que s’integren en el conjunt donant un volum únic a cada peça.

Per donar un valor afegit a la tridimensionalitat, Roger Sanguino, juga amb la il•luminació de la sala. “El centelleig de l’acer sorgeix gràcies a la llum, fet que permet crear una atmosfera més intimista”, explica l’autor.

L’exposició, que s’inaugura el divendres 30, a les 18.30 hores a l’Edifici Miramar, es podrà visitar fins l’1 de març.
 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!