Agenda del Penedès

Fires i festes

Carnaval de Sant Pere de Ribes

Sant Pere de Ribes | Diferents indrets | 13-02-2015 fins 18-02-2015

Carnaval de Ribes 2011

Amb l’arrivo de sa Majestat Carnestoltes, aquest divendres, a les 19’30h, es dóna el tret de sortida al Carnaval 2015 de Ribes. Després de l’arrivo, les entitats faran els seus respectius sopars a partir de les 22h. El del Ger, al local social, i el dels Xulius, a l’Envelat de Can Puig on, quan hagi acabat l’àpat, hi haurà ball amb el grup “El duet” amb entrada gratuïta.

Els actes del cap de setmana començaran dissabte, a les 16h, amb una rua infantil a la que seguirà un espectacle pels més petits, a la plaça Marcer, amb el grup “Trencamandres”. A la nit, a partir de les 22h, la rua carnavalesca, i tot seguit doble proposta: la festa de Carnaval a la nau Pere Vall i Soler del Ger (preu entrada 3 euros socis; 5 euros els no socis); o el ball de disfresses amb DJ’s, a l’envelat de Can Puig (entrada gratuïta). El diumenge estarà dedicat completament als nens i nenes amb una rua i un espectacle a la nau Pere Vall i Soler.

Finalment, les darreres activitats del programa seran el dimarts 17, quan sortiran les comparses a les 20h; i l’enterro de la sardina, dimecres 18, també a les 20h.

Les Roquetes continua amb la celebració de Santa Eulàlia i el Carnaval

El dia de la vigília de la Festa Major de Santa Eulàlia, aquest dimecres 11, es farà una cercavila per la tarda, a partir de les 19’30h. L’endemà, dia de Santa Eulàlia, les Roquetes es despertarà amb les matinades, a les 8h. Més tard es durà a terme la cercavila d’anada a ofici (a les 10h); l’ofrena floral a la patrona per part de les entitats i la missa concelebrada de festa major (a les 11h); l’exhibició dels balls populars a la plaça de la Vinya d’en Petaca i, finalment, l’esclat de la traca.

El mateix dia de Santa Eulàlia coincideix amb el dijous gras. És per aquest motiu que per la tarda, a partir de les 18h, l’esplanada del Centre Cívic l’Espai acollirà la gran merengada popular. A partir de divendres, seran els actes de carnaval els que tindran pràcticament tot el protagonisme amb l’arrivo del rei carnestoltes i el ball de l’arrivo; el ball de carnaval infantil amb DJ’s i animació i el ball de festa major amb l’Orquestra Montecarlo, dissabte; i l’enterrament de la sardina el dimecres 18 de febrer.
 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!