Altres
Presentació dels Canelons d'Espigalls amb Gambes
Vilanova i la Geltrú | Cannelonia Vilanova | 28-02-2015
A partir de la idea d'un emprenedor vilanoví, Alfons Roviralta, l'empresa Cannelonia, de la mà de la seva cuinera Imma Cunill, ha elaborat al seu obrador de Girona aquesta recepta
Aquest dissabte, 28 de febrer, a partir de les 19 hores, tindrà lloc la presentació dels canelons d’espigalls amb gambes, maridats amb el vi Ulivel·la 2013 de la Masia de la Roqua d'Olivella. L’acte comptarà amb la col·laboració de la presidenta de l’Associació d’Espigalls del Garraf, Montse Marcé, amb la propietària de Cannelonia, Imma Cunill, i amb Sergi Sevé, propietari de 12 D.O.’s.
Lloc i adreça de l'acte
- Vilanova i la Geltrú
- Cannelonia Vilanova
- Rambla Samà 5
- 19hores
Informació de contacte
- Organitza: Cannelonia Vilanova
T'ha interessat aquest acte?
Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.
El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.