Teatre, dansa i arts escèniques

Monòlit de Toni Mira

Vilafranca del Penedès | Teatre Cal Bolet | 06-03-2015

Monòlit de Toni Mira

 Una peça on, a més de la dansa, hi compareixen elements i recursos d’altres llenguatges escènics: la paraula, el claqué, el vídeo, la percussió, la màgia i el circ. La companyia de dansa contemporània Nats Nus va ser creada l’any 1987 sota la direcció de Toni Mira. La seva llarga trajectòria els ha dut a treballar tant per al públic adult com per als infants. Han creat divuit espectacles amb els quals han fet més de dues mil representacions en més de vint països de quatre continents. Ha rebut els premis Ciutat de Barcelona, el Nacional de Dansa de Catalunya i el Dansacat “Dansa i societat” pel projecte “Dansa a les escoles”.

Per saber-ne més!
Després de la funció tertúlia amb Toni Mira.  Anirà acompanyada d’una copa de vi gentilesa de La Taverna de Vinseum i Finca Viladellops.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!