Altres

Lliurament del Premi El Lector de l'Odissea

Vilafranca del Penedès | Auditori Municipal de Vilafranca | 06-03-2015

Lliurament del Premi El Lector de l'Odissea

Serà en un acte obert a tothom a l’Auditori Municipal de Vilafranca (20:30 h) on, a més de l’acte de lliurament, els assistents podran gaudir d’un espectacle multidisciplinar dirigit per Pep Puig i creat especialment per a l’ocasió. S’hi combinarà poesia, música i arts visuals, amb la participació dels alumnes de l’Escola d’Art Arsenal, de l’Escola de Lletres l’Odissea i músics de la comarca.

A la fase final de lectura hi van arribar quatre obres, que són les seleccionades pels lectors d’entre la vintena que es van presentar al certamen. Les finalistes porten els títols següents: Temps de tornar, El cas misteriós dels germans Llopis, El club de l’àngel i La venus negra. Després de dues fases de lectura prèvies, i aquesta del jurat final, l’obra que guanyi obtindrà un premi de 10.000 euros i serà publicada per RBA La
Magrana, que aquest any és l’editorial encarregada de donar cos al llibre i participa de la dotació del certamen, juntament amb l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, el Consell Comarcal de l’Alt Penedès i les aportacions econòmiques dels lectors.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!