Teatre, dansa i arts escèniques

Fedra, de Teatre Romea

Vilanova i la Geltrú | Teatre Principal | 09-04-2015 fins 10-04-2015

FEDRA Teatre Romea

Fedra, enamorada del seu fillastre Hipòlit, no escolta el que li dicta la raó i, cegada per la passió, li confesa el seu amor. Ferida pel rebuig d’Hipòlit, Fedra torna a deixar-se portar per un arravatament i calumnia en públic al seu fillastre. Sèneca composa en aquesta tragèdia un dels personatges femenins més atractius del teatre de l’Antiguitat: una dona independent, forta i decidida que, malgrat les seves virtuts, acaba sent víctima de la seva irrefrenable passió humana.

FITXA ARTÍSTICA
Autor: Jean Racine
Direcció i traducció: Sergi Belbel
Intèrprets:Emma Vilarasau, Lluís Soler, Mercè Sampietro, Jordi Banacolocha, Xavier Ripoll, Queralt Casasayas I Gemma Martínez.
Producció: Teatre Romea

ESCOLA DE L’ESPECTADOR
DISSABTE 28 DE MARÇ, A LES 20H
TROBADA AMB LLUÍS SOLER, actor de FEDRA. 
Racine compon en aquesta tragèdia un retrat profund, apassionant  i colpidor del desig i de la sexualitat femenines.
Sergi Belbel.

Lluís Soler, que interpreta el personatge de Teseu, ens donarà les claus per apropar-nos a aquesta tragèdia del dramaturg francès Jean Racine, que va publicar l’obra el 1677.
Entrada lliure. No cal inscripció

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!