Activitats esportives

VolCAT 2015

Vilanova i la Geltrú | Rambla de la Pau | 03-04-2015 fins 05-04-2015

VolCAT 2015

Totes les etapes de la VolCAT tenen sortida i arribada a la mateixa població. Pel que fa a la primera etapa, amb sortida i arribada el dia 3 d'abril a Vilanova i la Geltrú, els participants hauran de completar un recorregut de 50 quilòmetres que començarà a la rambla de la Pau, passarà per rambla Principal i arribarà fins la plaça de les Neus. D'allà continuaran pel carrer de la Bomba, carrer del Fossar Vell, carrer dels Estudis i carrer de Miquel Guansé (travessant per la ronda Ibèrica) Des d'aquest punt els ciclistes seguiran pel camí de la masia d'en Xicarró i camí del Mas de l'Artís, per continuar un recorregut que passarà pels parcs naturals d'Olèrdola i del Garraf. La tornada a Vilanova es farà pel torrent de la Piera i acabarà a la zona esportiva de la ciutat.

La VolCAT és una cursa oberta a tothom, en la qual els participants van al seu ritme, segons les seves expectatives i nivell esportiu. Aquest format de competició permet als ciclistes competir en les tres etapes o bé en una sola, i té com a principal atractiu que els esportistes amateurs poden conviure amb els equips professionals que competeixen dins el circuit de la Unió Ciclista Internacional.

La regidora d'Esports, Blanca Albà, i l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, han coincidit en agrair a l'organització el fet d'haver triat la ciutat per fer-hi la Volcat, una ciutat que, tal i com ha recordat l'alcaldessa té una llarga tradició esportiva lligada al món de la bicicleta i que “ens agrada especialment aquest esperit que té la Volcat de permetre que tothom hi pugui participar, en la mesura de les seves possibilitats. Tot i l'alt nivell de molts dels i les ciclistes, la prova permet que amateurs i professionals puguin pedalejar junts”

L'alt nivell dels participants, alguns d'ells posseïdors de títols europeus i mundials és un altre dels atractius, fet que ha repercutit positivament en les inscripcions. Segons Cuevas “han confirmat la seva assistència ciclistes de 16 països, alguns dels quals son campions europeus i mundials en aquesta disciplina esportiva i hem hagut de duplicar les places, ja que hem passat de 350 corredors l'any passat als 600 d'aquest any”

Pel que fa a les altres dues etapes, la del dia 4 es farà a la Pobla de Claramunt, i la del 5 d'abril a Igualada. En aquesta mateixa localitat es farà la prova Eliminator, en la que només podran competir els millors 25 ciclistes masculins i les 10 millors ciclistes femenines.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!