Agenda del Penedès

Altres

Portes obertes a l'Espai Far aquest cap de setmana

Vilanova i la Geltrú | Espai Far | 27-03-2015 fins 28-03-2015

El futur museu del Far relatarà la història marinera de Vilanova

Dissabte 28 i diumenge 29 de març la ciutadania de Vilanova està convidada a veure els treballs de remodelació i condicionament de l'edifici històric i el recinte del far de Sant Cristòfol. Aquest dissabte l'Espai Far es podrà visitar d'11 a 14 h i de 17 a 19 h, i diumenge d'11 a 14 h. Podeu consultar totes les activitats que s'han organitzat durant les portes obertes, i tota la informació sobre l'Espai Far a www.espaifarvng.cat

L'anomenat Espai Far obre les seves portes i organitza diverses activitats per donar a conèixer el que serà un nou equipament museístic a partir de l'estiu, quan s'hi ubicaran les col·leccions del Museu del Mar i del Museu de Curiositats Marineres Roig Toqués.

L'Espai Far funcionarà també com a punt d'acollida de visitants, convertint-se en un nou recurs turístic, econòmic i cultural de la ciutat. En aquest sentit, l'alcaldessa Neus Lloveras ha remarcat que aquest projecte de ciutat "reflecteix el compromís amb el patrimoni mariner de la ciutat, adaptant aquest espai per lluir-lo al màxim, i a més, sense cap cost per a l'Ajuntament, ja que la intervenció s'ha finançat íntegrament amb fons externs, com els fons Feder europeus o el PUOSC de la Generalitat".

Tot el projecte, incloses les obres i el procés de museïtzació, ha costat 532 mil euros, a més dels 12 mil que ha aportat la Diputació de Barcelona per a aspectes de promoció del centre de visitants, i els 40 mil que ha aportat la Generalitat per la restauració d'elements com el bot de salvament Víctor Rojas.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!