Altres

Presentació del projecte de renovació del vestuari del Ball de Diables de Vilanova i la Geltrú

Vilanova i la Geltrú | Museu Víctor Balaguer | 31-03-2015

Presentació del projecte de renovació del vestuari del Ball de Diables de Vilanova i la Geltrú

En aquest acte donarem a conèixer l’artista que dissenyarà els nous vestits, accessoris i imatge del Ball de Diables. De la mateixa manera que els artistes que l’han precedit, Enric Cristòfol Ricart, Armand Cardona Torrandell, Joaquim Budesca Català i Pep Duran Esteva, es tracta d’un artista vilanoví de gran renom i reconeixement internacional, amb una influència molt característica del Mediterrani i la mitologia que l’envolta.

Degut al desgast i deteriorament de 10 anys d’ús, ens hem vist obligats a renovar els vestuari. Aquest projecte de renovació s’allargarà dos anys, fins que puguem desvetllar el seu disseny final i fer-ne l’estrena per la Festa Major de l’any 2016.

Seran dos anys d’intensa feina per a l’elaboració dels vestits, estris, accessoris i la nova imatge gràfica de la colla. També seran dos anys en que hi haurà diversos actes i celebracions al voltant d’aquesta renovació del vestuari.

L’acte comptarà amb la presència del nou artista, la regidora de cultura Marijó Riba, autoritats del consistori Vilanoví i els membres del Ball de Diables de Vilanova i la Geltrú. És obert a tota la ciutadania, col·laboradors del Ball de Diables, ex-membres del Ball, etc. Per tant, us convidem a totes i tots, a compartir amb nosaltres aquest tret de sortida de la nova aventura que emprenem, per seguir oferint a la població de Vilanova i la Geltrú, i a la cultura catalana en general, un Ball de Diables amb un vestuari únic i espectacular.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!