Agenda del Penedès

Exposicions

Exposició “Gotims” del fotògraf Robbie Kavanagh

Vilafranca del Penedès | Sala dPas de l’Escorxador | 24-04-2015 fins 24-05-2015

Exposició “Gotims” del fotògraf Robbie Kavanagh

Per a l’artista, la fotografia és com una clau en una porta tancada que permet accedir a llocs i situacions que del contrari no podria experimentar.
Des de l’any 2010 resideix a Vilafranca i actualment està estudiant un curs de postgrau de fotografia documental a l’escola IDEP de Barcelona. El seu treball actual explora i aprèn sobre la indústria principal del Penedès i  en aquests moments està desenvolupant una història sobre dos productors de vi de la nostra comarca. Les imatges que es veuran a la Sala dPas estan capturades entre els anys 2012 i 2014 i mostren aquells moments de les vinyes en silenci un cop acabada de la verema. Aquests són els instants que ens ensenya amb extrema delicadesa aquest jove fotògraf.
Gotims és la primera de les històries que vol mostrar. Tanmateix Robbie Kavanagh ha treballat prèviament amb altres artistes de la comarca com el músic Roger Subirana inspirant amb les seves imatges peces musicals d’aquest artista.
La inauguració de l’exposició “Gotims” tindrà lloc aquest dissabte 25 d’abril, a les 12 del migdia, a la Sala dPas de l’Escorxador i comptarà amb la presència de l’artista i l’actuació del guitarrista Patrick Hopmans. L’exposició es podrà visitar fins al 24 de maig en horaris de dilluns a divendres de 9 a 14h i de 17 a 21h i els dissabtes de 10 a 13h.

Lloc i adreça de l'acte

  • Vilafranca del Penedès
  • Sala dPas de l’Escorxador
  • dilluns a divendres de 9 a 14h i de 17 a 21h i els dissabtes de 10 a 13h

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!