Lleure, afeccions

Fotomaig 2015

Sitges | Edifici Miramar | 02-05-2015 fins 17-05-2015

Fotomaig 2015

El Grup d’Estudis Sitgetans proposa, la primera quinzena del maig, una de les activitats més participatives de les que organitza l’entitat, el Fotomaig 2015. La proposta omplirà Sitges de fotografies i imatges, de concursos i de muntatges audiovisuals, que ocuparan vuit espais expositius.

L’Edifici Miramar acollirà la mostra col·lectiva de la secció fotogràfica del Grup d’Estudis Sitgetans (GES). En el mateix espai es podran veure també les imatges guanyadores i finalistes del V Ral·li Fotogràfic, celebrat el passat 8 de març. Els associats del GES presentaran fotografies del Ral·li de Cotxes d’Època Barcelona- Sitges, al vestíbul de l’Hospital Sant Joan Baptista, i al Palau del Rei Moro, un recull dels 25 anys de pessebres a Sitges.

L’Agrupació Fotogràfica Montcada i Reixac, convidada d’aquest any, exposarà a l’Estudi Vidal, mentre que a la Societat Recreativa el Retiro es mostraran les imatges presentades al concurs Viatges. El Casino Prado acull el concurs infantil de fotografia del Fotomaig 2015.

El fotògraf Eugeni Forcano mostra part del seu treball sota el títol París 62/15. L’exposició de Forcano, d’àmplia trajectòria professional, es podrà veure a la Fundació Ave Maria. El 9 de maig, a les 19 hores, el reconegut fotògraf repassarà la seva obra, que li ha fet merèixer premis com el Ciutat de Barcelona (1963 i 1976), Negtor (1984), la Medalla d’Or al Mèrit Artístic de l’Ajuntament de Barcelona (2009) o el Premi Nacional de Fotografia i la Creu Sant Jordi (2012).

Més enllà de les exposicions i els concursos, el Fotomaig 2015 presentarà també una projecció de fotografies audiovisuals d’autors sitgetans, els dies 16 i 17 de maig, a les 19 hores, a l’Espai Cultural Pere Stämpfli.

Lloc i adreça de l'acte

  • Sitges
  • Edifici Miramar
  • Diferents horaris

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!