Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Undervila 2015

Vilafranca del Penedès | Auditori Municipal | 10-07-2015 fins 11-07-2015

Undervila  2015

L'Undervila obrirà les seves portes divendres 10 a les 20:00 i comptarà amb la presència del cantant de Rap, actor i escriptor El Langui. L'acompanyaran Foyone, un jove cantant de Rap de Màlaga que està revolucionant el panorama Hip Hop en l'àmbit estatal i que desperta l'interès de milers de seguidors a les seves xarxes. La Bundu Band, grup del Maresme que fusiona els ritmes més electrònics amb ritmes autòctons com és el so de la gralla i lletres reivindicatives, ells mateixos anomenen el seu estil com a Dub Steep amb Pa amb Tomàquet. Els mc's de Vendrell Trejo & Brian del grup Rapvivoros i tancarà la nit el Dj Fran The Breakstorm, pioner en l'escena Drum And Bass a Catalunya.

Dissabte dia 11 també serà a partir de les 20:00 quan comencin els actes i el plat més fort serà l'actuació de la mítica banda de Vitòria/Gasteiz Potato que vindran a l'Undervila celebrant la seva gira del 30 aniversari. També hi seran presents Alquadrat, un grup jove però potent que s'està posicionant amb força al panorama de la música Catalana. Com artistes locals el festival en aquesta edició comptarà amb La Verga Records i el Dj i Locutor de Ràdio High Fyah Risk

Durant els dos dies hi haurà instal·lada com a novetat una zona de Food Trucks, també hi hauran xerrades, exhibició de graffitis, mercat alternatiu i un punt solidari de recollida d'aliments.

Com ja és habitual totes les activitats seran d'entrada gratuïta i apte per a tot tipus de públic.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!