Agenda del Penedès

Fires i festes

Cloenda del projecte juvenil Boca Orella amb el Vilafest

Vilanova i la Geltrú | Diferents indrets | 07-07-2015 fins 10-07-2015

Cloenda del projecte juvenil Boca Orella amb el Vilafest

Una iniciativa impulsada pels joves del Boca Orella, adreça al col·lectiu juvenil, que constà d'un seguit d'activitats programades, organitzades i desenvolupades pels mateixos joves voluntaris. El Vilafest se celebrarà del 7 al 9 de juliol al Molí de Mar, de 18 a 22 hores, amb festa final el 10 de juliol a la nit, a la plaça del Port.

En aquesta segona edició del Boca Orella han participat més de seixanta noies i nois dels centres de secundària de la ciutat, els quals han rebut formació per ser informadors/es i dinamitzadors/es d'activitats en els seus respectius instituts. Entre d'altres aspectes, han rebut formació sobre els recursos municipals adreçats a la joventut i han tingut l'oportunitat d'intercanviar les seves experiències entre companys.

Una part d'aquesta formació ha estat la preparació del Vilafest, el que permet als nois i noies fer tasques organitzatives i de responsabilitat davant el repte que suposa posar a l'abast de tots els i les joves que vulguin participar en les diferents activitats. El projecte, per tant, suposa un bon exercici de gestió, organització i esforç per tal de garantir l'èxit del projecte.

Totes les activitats del Vilafest són obertes a tot l'alumnat dels instituts de secundària de Vilanova i la Geltrú que vulguin participar. Tota la informació sobre les activitats, els horaris i la manera de participar-hi està disponible a través del web www.vilanova.cat/joves o bé mitjançant el servei d'atenció personal a l'Oficina Jove, ubicada a la Rasa del Miquelet, 16, abans del 6 de juliol.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!