Agenda del Penedès

Teatre, dansa i arts escèniques

Dansaplaça!

Sitges | Diferents indrets | 05-09-2015 fins 06-09-2015

Dansaplaça!

DISSABTE 5 DE SETEMBRE, a les 21:00h davant el Baluard

 

·         Actuació de  L'Esbart Arrels de Lleida amb l'espectacle A LA CATALANA!.

 

Aquest espectacle d’una hora de durada és una mica  reivindicatiu en el sentit que  podem gaudir de danses que en el si del ball podem sentir crits de força al país, podem veure vestuari tradicional i moviments de gran esforç físic per marcar el compàs de la dansa mentre es balla. Combinacions entre dansaires, balls alegres i harmoniosos, altres d’origen religiós i que ara es ballen amb esperit lúdic i amb passos característics. Tot això per gaudir de la dansa de manera més propera: a la catalana!.

 

DIUMENGE 6 DE SETEMBRE, a les 12:00h des de la Plaça de l'Ajuntament,

 

Cercavila pels carrers del poble amb la participació de Bastoners, Gegants, Capgrossos i Trabucaires de Gràcia. I les Danzes de Tauste.


      Amb el següent recoregut:

C/Major, Cap de la Vila, Sant Francesc, Sant Gaudenci, Sant Josep, Parellades, Marquès de Montroig, Plaça Indústria, 1r de Maig, Passeig de la Ribera, Sant Pau, Parellades i Cap de la Vila o  hi haura lliurament de recordatoris a les colles assistents.

Lloc i adreça de l'acte

  • Sitges
  • Diferents indrets
  • Diferents horaris

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!